regel, verras en druk je stempel

junior of medior projectmanager marketingcommunicatie

Hoe leuk is het om belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van mooie merken, formules en samenwerkingsverbanden. Communicatie maakt dat men je ziet, hoort, ervaart, gelooft, vertrouwd en in het hart sluit. Muntz is hierbij (voor vele klanten al tientallen jaren) een spiegel, bedenker, bouwer en regisseur maar vooral betrokken communicatiepartner. Als pragmatisch reclame- én digitaal bureau, met 67 specialisten (verdeeld over 3 disciplines/teams ) die creatie en technologie als geen ander weten te verbinden én doelgericht in te zetten.

Werken bij Muntz is niet alleen leuk, ook leerzaam, omdat er vanuit onze kernwaarden altijd ruimte wordt geboden om verder te kijken dan je functieprofiel.

We willen ons team versterken met een junior of medior projectmanager marketingcommunicatie die als communicatieadviseur met gevoel voor creatie en technologie meer bijdraagt dan het goed managen van een project alleen. Je werkt in teamverband met collega’s van Strategy and Branding, Campaign and Design en Digital and Data aan diverse projecten van meerdere mooie merken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je coördineert sowieso alle werkzaamheden, stuurt briefings en begrotingen en begeleidt het creatieve proces tot en met oplevering, waarbij je uiteraard de deadlines en de kosten scherp in de gaten houdt. Maar je wilt natuurlijk meer zijn dan een regelaar en bewaker, je wilt jouw stempel drukken! Nou die ruimte is er volop door mee te denken in het creatieve proces, marktonderzoek te doen, de klant te bezoeken, blogs te schrijven, fotosessies te begeleiden, websites te testen, te vullen en bij te houden etc.

Ben jij die communicatieadviseur die als projectmanager bij Muntz naam wil maken? Reageer dan meteen en overtuig ons van je skills, drive en ambitie. En uithoudingsvermogen!

Jouw profiel

  • Je beschikt over minimaal HBO opleiding, marketing of communicatie
  • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdagende job voor minimaal 32 uur
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare project- of accountmanagement functie
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met online media
  • Je hebt de ambitie en het geduld om door te groeien tot account manager of brand manager
  • Je hebt ervaring met Content Management Systemen
  • Je hebt actuele kennis van online marketing of bent bereid je deze kennis snel eigen te maken
  • Je bent positief ingesteld, werkt graag in een team en het glas is bij jou nooit halfleeg

Jouw arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. Zaken als reiskostenvergoeding en een pensioenregeling zien wij als vanzelfsprekend. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling en goede doorgroeimogelijkheden. Je opereert zelfstandig binnen een projectteam in een innovatieve, professionele, groeiende organisatie die investeert in mensen en talent. Wil jij daar deel van uitmaken? Solliciteer dan direct!