online marketeer

over de vacature

Muntz zoekt een pragmatische online marketeer

Muntz helpt sinds 1992 ambitieuze merken bij het vertellen van hun verhaal. Dat bereiken we door op onze eigen wijze creativiteit met technologie te verbinden. Hierdoor creëren we relevante ervaringen voor de doelgroepen van onze opdrachtgevers, waarbij online & offline communicatie naadloos op elkaar aansluiten. Dit doen we vanuit de 3 disciplines Strategy & Branding, Campaign & Design en Digital & Data.

Voor onze discipline Digital & Data zoeken wij een pragmatische online marketeer (medior ervaringsniveau) die de digitale communicatie van onze opdrachtgevers op tactisch en operationeel niveau invulling gaat geven. Je vindt het geweldig om hands-on te werken met onderwerpen als SEO, SEA, landingspages, content, social en e-mailmarketing.


Wat ga je doen?

Je wordt een sparringpartner voor onze opdrachtgevers die hun digitale communicatie naar een hoger plan willen tillen. Meer rendement, betere zichtbaarheid, een hogere positie. De weg om dat te bereiken laat jij zien met doordachte voorstellen.

Je bent ook een sparringspartner voor je collega’s bij Muntz. Je adviseert en inspireert ze zodat iedereen in staat is om onze klanten blij te maken. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelf opzetten, evalueren en bijsturen van SEO, SEA, social campagnes (FB, Insta, LinkedIn) en e-mail marketing. Je bent ook in staat data te analyseren, rapportages te maken en te komen met concrete verbeteringen.


Wat wordt er van jou gevraagd?

Een afgeronde relevante hbo-opleiding (zoals Marketing/Communicatie) of relevante certificaten en trainingen. Het gaat hierbij om een medior functie, waarbij je bij voorkeur enkele jaren ervaring hebt, liefst bij een bureau.

Je hebt ervaring met zoekmachine optimalisatie, Google Analytics (Google Datastudio), Google Adwords en de belangrijkste social platforms. Je begeeft je graag in de digitale wereld: je kent Hotjar of vergelijkbare tools. Channable en RTB zijn onderwerpen die bij jou geen vragen oproepen. Kennis van CMS’en als Concrete5, WordPress en Magento is een mooie bijkomstigheid, want daar werken we veel mee. Je vindt het leuk om hands-on met de materie bezig te zijn!


Maar belangrijker nog:

Je bent een teamplayer die zijn of haar vak geweldig vindt! Je praat er graag over en bent trots op wat je doet. Hierdoor ben je ook in staat om anderen te enthousiasmeren over het vak en hen de basiselementen te leren.

Door je inlevingsvermogen verdiep je je eenvoudig in de branches en doelgroepen van je opdrachtgevers. En in de soms lastige vragen van je klanten en collega’s. Je hebt tot slot sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Een woord is een woord.


Arbeidsvoorwaarden

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct! Bij een mooie baan hoort natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. De basis wordt gevormd door een goed salaris dat past bij je talent en werkervaring. Zaken als fijne apparatuur, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling zien wij als vanzelfsprekend. We hebben een intern kennisevent en vieren een paar keer per jaar een feestje met elkaar. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling. Je opereert zelfstandig binnen een projectteam in een innovatieve en groeiende organisatie die investeert in mensen en talent.