creëer, imponeer en druk je stempel

content marketeer living

Hoe leuk is het om belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van mooie merken, formules en samenwerkingsverbanden. Communicatie maakt dat men je ziet, hoort, ervaart, gelooft, vertrouwd en in het hart sluit. Muntz is hierbij (voor vele klanten al tientallen jaren) een spiegel, bedenker, bouwer en regisseur maar vooral betrokken communicatiepartner. Als pragmatisch reclame- én digitaal bureau, met 67 specialisten (verdeeld over 3 disciplines/teams ) die creatie en technologie als geen ander weten te verbinden én doelgericht in te zetten. En dat o.a. voor heel veel mooie merken in de woonbranche.

Werken bij Muntz is niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam, omdat er vanuit onze kernwaarden altijd ruimte wordt geboden om verder te kijken dan je functieprofiel.

We willen ons team versterken met een content marketeer living voor, om te beginnen, één van onze grote accounts: Jouw Binnenhuisadviseur. Een groep van 58 samenwerkende zelfstandige woonwinkels op het gebied van vloer, wand en raam. Een groep met als doel het ultieme thuisgevoel te creëren en daarbij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hoe gaaf is het om voor deze interieurspecialisten online en offline content te schrijven, te verzamelen, te regisseren en te delen en zo een indrukwekkende bijdrage te kunnen leveren richting hun volgend 25 jarig bestaan als groep en de groei van elke winkel afzonderlijk.

 

Als content marketeer living maak je deel uit van een team dat dagelijks bezig is met de marketing van Jouw Binnenhuisadviseur en alle aangesloten winkels. Idealiter ben je zelf een interieuradviseur die weet hoe je het ultieme thuisgevoel creëert en daarover bijvoorbeeld een eigen blog bijhoudt. Hierdoor kun je een belangrijke bron van inspiratie en informatie zijn voor je teamleden en de aangesloten winkels.

Je krijgt echt een veelzijdige job met heel veel ruimte voor eigen inbreng. Je denkt en doet vanuit jouw kennis en ervaring met de woonbranche mee met de ontwikkeling en uitvoering van het jaarplan. Als middelpunt van het team denk je mee over én coördineer je campagnes met meetbare conversiedoelen, kun je zelfstandig plank en storyboard voor resp. print en video uitwerken, schrijf je teksten voor alle print-uitgaven en de online applicaties, schrijf en plaats je blogs, begeleid je fotografie sessies en heb je veelvuldig contact met de winkels en de A-merk leveranciers. Naast content marketeer ben je dus ook projectmanager, die alles tot in de puntjes en volgens planning weet te regelen.

Ben jij die content marketeer living die met Muntz naam wil maken in de woonbranche? Reageer dan meteen en overtuig ons van je skills, drive en ambitie. En uithoudingsvermogen!

Jouw profiel

  • Je beschikt over minimaal een HBO opleiding, marketing, communicatie of journalistiek
  • Je bent op zoek naar een uitdagende job voor minimaal 32 uur
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bijvoorbeeld bij een uitgever van woonbladen of een A-merk op het gebied van vloer, wand of raam
  • Je bent actief op social media en hebt bijvoorbeeld een eigen woonblog of website
  • Je kunt content ontwikkelen vanuit de customer journey, waarbij timing en context van cruciaal belang zijn
  • Je hebt actuele kennis van online marketing of bent bereid je deze kennis snel eigen te maken
  • Je hebt ervaring met Content Management Systemen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Je bent aanstekelijk inspirerend en positief, werkt graag in een team en het glas is bij jou nooit halfleeg

Jouw arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. Zaken als reiskostenvergoeding en een pensioenregeling zien wij als vanzelfsprekend. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling en goede doorgroeimogelijkheden. Je opereert zelfstandig binnen een projectteam in een innovatieve, professionele, groeiende organisatie die investeert in mensen en talent. Wil jij daar deel van uitmaken? Solliciteer dan direct!