young talent.
connected.

Word Muntz'er!

Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers die na de eerste kennismaking gewoon lekker bij ons blijven. Wat ook geldt voor velen die bij Muntz werken trouwens. Want Muntz werkt anders. Werken bij Muntz betekent werken volgens onze 4 kernwaarden, een focus op zelfontplooiing en de overtuiging dat Creative Connected Communication het verschil maakt! Herken je jezelf hierin? Dan zit je bij ons op je plek. En bepaal jij vervolgens zelf hoe snel en in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Dat kan natuurlijk ook beginnen met een succesvolle stage/internship. Muntz is ‘erkend leerbedrijf’.

onze 4 kernwaarden

energiek

We vinden leuk wat we doen en stralen dat uit, maar zijn ook ingetogen als de situatie daar om vraagt.

toegankelijk

We zijn flexibel, open minded en je kunt met ons lachen, maar we blijven professioneel en laten niet over ons heenlopen.

zelfverzekerd

We geloven in wat we maken én beloven, maar we zijn niet arrogant.

daadkrachtig

We gaan ervoor en gebruiken geen onnodig complexe protocollen, maar we zijn geen kip zonder kop.

vacatures

medior php developer

digital and data

Als medior PHP developer houd jij je bezig met de realisatie van kleine tot middelgrote projecten voor onze klanten en houd je je bezig met het tackelen en oplossen van allerhande verbeterpunten en uitdagingen in bestaande webapplicaties.

projectmanager online

digital and data

Als projectmanager online (Digital and Data), ben jij de centrale spelverdeler binnen een online project! Dagelijks ben je bezig met het briefen van de developers, het testen van wat zij opleveren, bewaking van de planning en de voortgang van het project en van het aantal begrote uren.

junior projectmanager online

digital and data

Als junior projectmanager online bieden wij jou de ideale springplank naar het vak van projectmanager online. In de junior rol zullen jouw taken een ondersteunend karakter hebben, totdat je klaar bent om ‘uit te vliegen’ als volwaardig projectmanager online.

Full stack developer

digital and data

Als full stack ontwikkelaar houd jij je bezig met de realisatie van middelgrote tot grote projecten voor onze klanten. Hierbij werk je samen in een team van ervaren ontwikkelaars en projectmanagers. Wij zijn op zoek naar iemand die graag actief meedenkt binnen het team van developers maar vooral iemand die het liefst bezig is met het schrijven van gedegen en solide code.

internship multimediadesign

campaign and design

Ben jij al een virtuoos in multimedia of wil je dat worden? Dan is deze stage echt iets voor jou. Onze multimediadesigners werken dagelijks aan mooie opdrachten waarbij ze wel wat extra handjes kunnen gebruiken.

internship front-end development

digital and data

Front-end developers kunnen hun ei wel kwijt bij Muntz. Ontwikkel websites en applicaties waarbij goed nagedacht is over vormgeving, focus op de gebruiker, indexatie in zoekmachines en laadtijd.

internship branding

strategy and branding

Samen met onze art directors en account directors ga je op zoek naar de best mogelijke invulling voor en visualisatie van onze journey planner en ons designboard. Op basis hiervan ga je deze vervolgens voor enkele klanten toepassen.

internship creatief dtp'er

campaign and design

Samen met onze designers ga je aan de slag met de meest uiteenlopende offline en online touchpoints. Je verbetert je basis skills en krijgt de nodige creatieve ruimte om te laten zien wat je allemaal in huis hebt.

internship support medewerker

digital and data

Als support medewerker ben jij de eerstelijns probleemoplosser voor klanten en collega’s. Je helpt bij vragen over gebruik van applicaties en instellingen en bij problemen die meteen door jou te verhelpen zijn. En anders plan je daarvoor een collega in.

internship concepting

strategy and branding

Samen met een art director of designer ga je voor verschillende klanten een concept uitwerken, van a tot z. Dat betekent dat je actief deel zult nemen aan besprekingen met de klant en collega’s, briefing  en reviews en de uiteindelijke presentatie aan de klant.