Je wilt jouw producten verkopen via een webshop gekoppeld aan je website, je Facebook account of via een zelfstandige webshop. Ga je met Muntz All Active in zee, dan hoef je niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Wij bieden jou basis modules waarop we jouw webshop naar jouw wensen en eisen kunnen uitbouwen. De mogelijkheden, toepassingen en onderlinge connecties zijn onbegrensd. Daarom krijg je bij ons altijd wat je wil. Beslissend zijn je doelgroep en je specifieke diensten.

Om top of mind te blijven bij jouw klanten en om zelf op de hoogte te blijven van de wensen van jouw klanten, behoren onder andere nieuwsbrief- en enquêteapplicaties ook tot de webshop. Uiteraard zijn webshops uit onze stal ook responsive zodat jouw doelgroep je assortiment, acties en aanbiedingen op elk moment via alle mobiele apparaten kan bekijken en aanschaffen. 

magento webshops van muntz

Muntz realiseert webshops met Magento. 

Magento biedt een ongeëvenaarde webwinkelervaring en heeft wereldwijd meer dan 200.000+ gebruikers!

Magento is een open source ecommerce platform. Speerpunten van Magento zijn: schaalbaarheid, eenvoud, snelheid van implementatie, extensies en krachtige koppelingen met verschillende (backoffice) systemen. 

Een aantal klanten waarvoor we Magento 1 en 2 hebben ingezet:

 

         

     

 

      

 

webshop Magento Scala Health        

 

       

 

Direct contact opnemen

De specialisten van Muntz All Active ontwerpen de webshop naar jouw specifieke wensen en in jouw huisstijl, vol praktische functionaliteiten en met de juiste sfeer en beleving om jouw klanten te verleiden. Uiteraard kun je in het gebruikersvriendelijke CMS zelf je producten met foto’s en beschrijving opvoeren. En natuurlijk kun je jouw vragen altijd kwijt bij de Muntz-helpdesk. Maak een vrijblijvende afspraak waar wij kunnen laten zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Al uw producten keurig in een e-etalage"
- Rogier Gilkes Account Director