Wat elke website zou moeten hebben… Is jouw website wel responsive? Bouwen wij jouw website, dan kun je er van uitgaan dat deze responsive is. Dat betekent dat deze zich aanpast aan je browser en de resolutie van mobiele apparaten als je smartphone en je tablet. Kortom, jouw website en jouw informatie zijn altijd ‘picture perfect’ in beeld.

En zo hoort het overigens ook, is onze mening. Want je kunt ervan uitgaan dat ook jouw doelgroepen zich bevinden onder de snel groeiende groepen mobiele gebruikers. Het zou toch jammer zijn als zij jou mobiel niet meer ‘herkennen’. Wij adviseren je daarom om een nieuwe website responsive te laten bouwen. Dat voorkomt later kunstgrepen met vertaalprogramma’s of oneindig in- of uitzoomen met links en rechts verspringende gedeelten. Of zelfs het bouwen van een aparte mobiele site. Voor een directe responsive site is maar één broncode nodig die alles regelt. Praktisch en kostenbesparend.

Welk formaat scherm jouw klant ook gebruikt, stel hem niet teleur met een slechte beeldkwaliteit. Breng je boodschap op elk contactmoment - en waar je klant zich ook bevindt - helder en ondubbelzinnig over. De All Active-specialisten van Muntz helpen je graag met een responsive design.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Met een responsive website ben je altijd bereikbaar"
-