Als bedrijf kun je meerdere websites in beheer hebben. Je hebt bijvoorbeeld verschillende merken of producten of je hebt een keten met meerdere filialen die elk hun eigen website hebben. De All Active-specialisten van Muntz kunnen in zo’n geval voor jou een duidelijke en vooral transparant systeem van multi sites creëren. Daarmee houd je overzicht, de sites zijn eenduidig en je bespaart op kosten doordat je ‘wildgroei’ voorkomt dankzij een gemeenschappelijk fundament.

Een ander belangrijk voordeel bij multi sites is een vast en vertrouwd aanspreekpunt dat precies weet hoe jouw netwerk in elkaar steekt. Wijzigingen, technische kwesties en bottlenecks zijn dan ook snel doorgevoerd en opgelost. Dat scheelt uiteraard in het inkopen van professioneel beheer en onderhoud voor de verschillende ‘losse’ websites. Nog maar niet te spreken van jouw bedrijfscontinuïteit. Uiteraard behoren uitgebreide rapportages van de websites ook tot onze zorg. 

Elk bedrijf kent zijn unieke wensen, eisen en doelstellingen als het gaat om de ‘moederwebsite’ en de doorvertaling naar de multi sites. Neem gerust contact met ons op om in een vrijblijvend gesprek jouw situatie te schetsen. Wij geven graag aan hoe wij jou kunnen ondersteunen met multi sites.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Multisites besparen op kosten"
- Chris van Luik Managing Director | Strategie