Maakt jouw doelgroep (bijna) uitsluitend gebruik van smartphones en tablets? Dan ligt het gebruik van een speciale mobiele website voor de hand. De sites draaien heel eenvoudig op de standaard browsers en zijn een uitgeklede versie van een ‘standaard’ website. Qua opmaak hebben ze minder - overbodige - functionaliteiten en content zodat ze altijd snel te laden zijn. 

Een uitgekiende mobiele site heeft voor jou aantrekkelijke voordelen. Omdat de site snel laadt en je aanbod overzichtelijk, overtuigend en professioneel toont, ook de navigatie is aangepast, kunnen jouw klanten snel beslissen en bestellen. Je conversie stijgt. Een mobiele site is ook een doeltreffend kanaal voor jouw doelgroep om snel afspraken in te plannen. Zeker ook als je zelf aan het werk bent in het veld.

Overigens heb je nergens omkijken naar. Van ontwerp in jouw huisstijl, tot updates, aanpassingen en helpdesk: onze All Active-specialisten kunnen je op alle niveaus ontzorgen. Bovendien kun je ook zelf eenvoudig en snel jouw aanbod aanpassen dankzij onze gebruikersvriendelijke CMS-systemen. Met een mobiele website kies je voor snelheid en overzicht en je bent overal bereikbaar, precies dat wat jouw doelgroep eist.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Voor elke smartphone en tablet"
-