Voor een doeltreffende onderlinge communicatie binnen jouw organisatie is een up-to-date intranet een voorwaarde. In dit geval vormen jouw medewerkers je doelgroep. Het is daarom belangrijk om van tevoren vast te stellen hoe je jouw medewerkers het beste kunt ondersteunen. 

Belangrijke functies van het intranet zijn het communiceren van nieuws over projecten en medewerkers, het doorgeven van leads en het delen van kennis en uiteraard het verbinden van medewerkers en bedrijf door het creëren van een ‘wij-gevoel’. Een professioneel intranet met creatieve toepassingen draagt bij aan de groei van een bedrijf. 

Met de eenvoudig te gebruiken CMS-systemen kunnen jouw medewerkers ook zelf blogs, foto’s en dergelijke plaatsen, waarbij je verschillende autorisatielevels kunt toestaan. De All Active-specialisten van Muntz kunnen voor jouw bedrijf een intranetplan opstellen dat is geënt op wat jij en je medewerkers belangrijk vinden. Ook de technische uitwerking, van mail- tot webserver, kunnen wij voor onze rekening nemen. Met een flexibel en doelgericht intranet creëer je jouw eigen bedrijfscommunity. Betrek je medewerkers.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Snel alle benodigde bedrijfsinfo delen"
- Chris van Luik Managing Director | Strategie