Is jouw doelgroep bijzonder actief op Facebook? Maak eens een Facebook app om jouw klanten en prospects hier te ontmoeten en te verrassen. De applicatie op Facebook (via een knop, een foto of een link) koppelt direct naar jouw website waar je aanbieding staat. Is jouw Facebook app een knap staaltje van creativiteit, dan verhoogt dat direct je aantallen likes en fans. Bovendien opent het de mogelijkheden van interactiviteit. 

Een bekende Facebook app die voor veel promotie zorgt, is uiteraard de winactie. Hiermee kun je ook adresgegevens verzamelen - na toestemming - voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Is jouw app of actie opvallend en aanstekelijk, dan kan deze in verschillende timelines worden getoond, wat zowel je naamsbekendheid als conversie verhoogt. Andere succesvolle apps zijn fotowedstrijden en het invullen van persoonlijke verhalen. 

De All Active-specialisten van Muntz verzorgen voor jou het gehele proces rondom jouw Facebook app. Van het resultaatgerichet design en de plaatsing op Facebook tot het implementeren van meetsystemen om zowel meer te weten over de samenstelling van de doelgroep als ook om de resultaten van de app te meten. En uiteraard denken onze creatieven ook graag met je mee voor het bedenken van een actie of campagne.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Hoeveel fans hebt u er al bij?"
-