Het content management systeem (CMS) waar wij bij voorkeur onze websites in bouwen is Concrete5. Het grote voordeel van dit CMS is de zogenaamde frontpage editing: op de websitepagina kun je direct wijzigingen doorvoeren en bekijken in de browser. Wat Concrete5 tot een enorm eenvoudig én snel beheerssysteem maakt (WYSIWYG). Waarbij ook de SEO-elementen snel zijn in te voeren.

Concrete5 is een open-source systeem. Dat betekent dat softwareprogrammeurs continu nieuwe snufjes en gebruikersmogelijkheden kunnen ontwikkelen, zonder dat je afhankelijk bent van de regels van een beheerder of eigenaar. Concrete5 zit dan ook vol praktische functionaliteiten die we graag met je doornemen om te kijken welke jouw bedrijfsprocessen en communicatie met jouw doelgroep optimaliseren.

Concrete5 biedt je een degelijk en tegelijkertijd flexibel fundament dat je naar wens kunt uitbreiden. Jouw website kunnen we met Concrete5 volledig in jouw huisstijl implementeren. Daarnaast hebben wij verschillende handige uitbreidingen op Concrete5 gemaakt die je nog meer flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid bieden. Ook zijn er integraties met andere systemen zoals bijvoorbeeld Magento mogelijk. Ook hebben we een integratie met een nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld waarmee je vanuit Concrete5 direct digitale nieuwsbrieven aan jouw doelgroep kan versturen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!

Ben je benieuwd naar projecten die wij al in Concrete5 hebben ontwikkeld? Bekijk het overzicht.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Webdesign
Online Marketing
Online technologie
"Concrete5 werkt direct"
- Rogier Gilkes Account Director