Het content management systeem (CMS) waar wij bij voorkeur onze websites in bouwen is Concrete5. Het grote voordeel van dit CMS is de zogenaamde frontpage editing: op de websitepagina kun je direct wijzigingen doorvoeren en bekijken in de browser. Wat Concrete5 tot een enorm eenvoudig én snel beheerssysteem maakt (WYSIWYG). Waarbij ook de SEO-elementen snel zijn in te voeren.

Concrete5 is een open-source systeem. Dat betekent dat softwareprogrammeurs continu nieuwe snufjes en gebruikersmogelijkheden kunnen ontwikkelen, zonder dat je afhankelijk bent van de regels van een beheerder of eigenaar. Concrete5 zit dan ook vol praktische functionaliteiten die we graag met je doornemen om te kijken welke jouw bedrijfsprocessen en communicatie met jouw doelgroep optimaliseren.

 

 

Voorbeelden van websites die Muntz heeft gerealiseerd met Concrete5:

 Lundia: Concrete5 Muntz websites  Dias Latinos: Concrete5 websites van Muntz  

Desso/Tarkett: Concrete5 websites van Muntz  Lucious Loaf: Concrete5 websites van Muntz  

Raffito: Concrete5 websites van MuntzBruynzeel Home Products: Concrete5 websites van Muntz  

 

 

De 10 voordelen van Concrete5:

  • Concrete5 maakt gebruik van frontpage editing: op de websitepagina kun je direct wijzigingen doorvoeren en bekijken in de browser.

  • Snel en eenvoudig websites onderhouden zonder technische kennis en ongeacht het ervaringsniveau.

  • Als je met Microsoft Word kan werken kun je ook met Concrete5 een website beheren. Snel en eenvoudig zonder uitgebreide instructies

  • Content eenvoudig uit te breiden - makkelijk hoofdstukken, pagina's, foto's, formulieren, etc. toevoegen.

  • Uit te breiden met add-ons. Voor Concrete5 zijn al zeer veel add-ons beschikbaar. Muntz realiseerde al veel maatwerk en packages voor Concrete5. 

  • Mogelijkheid om met meerdere beheerders/redacteuren uw website te onderhouden en gebruik te maken van het uitgebreide workflowsysteem en permissiesysteem van Concrete5

  • Versiebeheer waardoor het terugplaatsen van eerder gemaakte versies van content kinderspel is

  • Zoekmachinevriendelijke URL's voor betere vindbaarheid in Google

  • Een afgeschermde deel voor het realiseren van intranet of extranet functionaliteit

  • Contactformulieren zelf maken

 

Direct contact opnemen

Concrete5 biedt je een degelijk en tegelijkertijd flexibel fundament dat je naar wens kunt uitbreiden. Jouw website kunnen we met Concrete5 volledig in jouw huisstijl implementeren. Daarnaast hebben wij verschillende handige uitbreidingen op Concrete5 gemaakt die je nog meer flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid bieden. Ook zijn er integraties met andere systemen zoals bijvoorbeeld Magento mogelijk. Ook hebben we een integratie met een nieuwsbriefapplicatie ontwikkeld waarmee je vanuit Concrete5 direct digitale nieuwsbrieven aan jouw doelgroep kan versturen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!

Ben je benieuwd naar projecten die wij al in Concrete5 hebben ontwikkeld? Bekijk het overzicht.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Concrete5 werkt direct"
- Rogier Gilkes Account Director