Websites en webshops kun je in alle soorten en maten krijgen. Ook tegen bodemprijzen. Jij wilt niet zomaar een website of webshop. Je wilt de perfecte website of webshop. Eentje met de nieuwste technieken, geschikt voor verschillende mobile devices en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Een website die de doelgroep informeert, inspireert en vooral laat converteren. 

Bijvoorbeeld een multi-site voor je retail-, franchise- of brancheorganisatie. Alle leden hun eigen website en webshop, met perfecte posities in Google per verzorgingsgebied. Maar wel allemaal volgens een consistent webdesign zodat niets van de groepsidentiteit verloren gaat. Of een one-page-scroller waar je op één pagina je product die beleving kan geven die het verdient. 

Wij hebben 10+ jaar ervaring met het realiseren van websites. We maken daarbij gebruik van het innovatieve Concrete5 CMS dat voor iedereen gemakkelijk te beheren is.  De webshops bouwen we met Magento. Een wereldklas webshop en CMS systeem. Met een team van getalenteerde programmeurs kunnen wij ieder webproject aan. Echt All Active! 

Onze websites en webshops zijn powered by:

 

Concrete5 CMS

magento webshops van muntz

 

Direct contact opnemen

We maken trouwens niet alleen coole websites. We zijn ook experts in Facebook applicaties, zeg maar een mini-website in de vertrouwde omgeving van Facebook. En ook van beeldbanken voor het gemakkelijk opslaan en beheren van al je afbeeldingen, goed converterende webshops in Magento en e-mail nieuwsbriefmodules worden we wild! 

Ben je benieuwd naar eerder door ons ontwikkelde websites? Bekijk het overzicht.

Websites, dus...

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Concrete5 biedt kansen!"
- Rogier Gilkes Account Director