Een fraaie folderdisplay met jouw nieuwe service als eye catcher op de balie. Een banner van jouw bedrijf staat fier te midden van de drukte van een beurs. Consumenten kunnen bij binnenkomst van jouw winkel niet om de poster met aanbieding heen. 

Point-of-sale-materialen belichten jouw diensten en producten op opvallende wijze op opvallende plekken. Heel efficiënt, want veel POS-materiaal kun je gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je in je winkel de banners op wisselende tijden op wisselende plekken zetten. Jouw klanten kunnen niet om jou heen. Jouw naam, jouw boodschap en of jouw aanbieding is overal zichtbaar.

POS-materiaal vind je overal terug: van banners, posters, draagtassen en plafondhangers tot opvallende stoepborden, winkelschappen en balies. Uiteraard dragen alle POS-uitingen jouw logo en huisstijl. Of juist niet omdat je voor een bepaalde actie kiest.

POS-materialen zijn zeer geschikt om campagnes te ondersteunen omdat het POS-materiaal voortdurend en op elke plek jouw naam of merk en jouw boodschap communiceert. Het is daarom wel zaak dat die boodschap in alle facetten, van beeld en tekst, helder en direct wordt overgebracht. Hierin denkt Muntz All Active graag met je mee. Een perfect uitgewerkte en strategisch geplaatste POS verleidt jouw klant ter plekke. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Pakkende banner bij de ingang"
- Herman Korstanje Account Director