Papier en pagina’s knisperen onder jouw vingers als je het gedrukte magazine bij ontvangst doorbladert - en blijft steken op enkele opvallende foto’s - terwijl je een frisse aangename papiergeur ontwaart. Je legt het blad even terzijde om het op een rustiger moment te lezen.

Specifieke doelgroepen verwelkomen het gedrukte magazine. Het tastbaar voelen van een gedrukt magazine is een beleving waar een e-magazine niet tegenop kan. Je hoeft er geen computer, tablet of smartphone voor aan te zetten en verbinding te zoeken. Je pakt het magazine en leest. Op een moment en plek dat jij dat wilt. Rust en concentratie. Een magazine neemt je mee achter de schermen in woorden, beelden en sfeer.

De andere voordelen van een fysiek magazine zijn evident. Je hebt een volledig overzicht van een artikel waarbij foto’s staan zonder dat je hoeft te klikken en te scrollen. Bovendien kun je de exemplaren ook gemakkelijk bewaren zodat je ze ook altijd bij de hand hebt. En natuurlijk kunnen we ook een e-versie online zetten.

Magazines zijn er uiteraard in verschillende vormen en maten. Van een eenmalig relatie- of jubileummagazine tot een periodiek magazine van een bedrijf, organisatie of instelling. Vormgeving en inhoud zijn hierin beslissend.

Bij Muntz All Active ben je er altijd zeker van dat de beste art directors, ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers garant staan voor een magazine met een formule en uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt. Met een magazine zet je de toon. Verras jouw doelgroep met jouw perfect uitgevoerde verhaal.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Jouw verhaal verspreiden"
- Herman Korstanje Account Director