Geen beter medium om jouw klanten en doelgroep te verrassen dan met een echte papieren krant. Echt krantenpapier dus! Een krant is een prima medium om jouw productassortiment te verspreiden onder jouw doelgroep. Je kunt zelfs zelf de regio’s, stadsdelen en buurten selecteren waar jouw krant op de deurmat valt. 

Je kunt een periodieke krant uitbrengen, maar een actie- en een jubileumkrant is ook een veel beproefd - en bewezen - medium. In jouw gedrukte krant kun je jouw verhaal kwijt en je hebt voldoende ruimte om al jouw producten en aanbiedingen in het zonnetje te zetten. En uiteraard kunnen we ook altijd een e-versie op jouw website zetten. 

Een krant vol producten en aanbiedingen geeft jouw klanten en jouw doelgroep alle tijd en rust om jouw aanbod eens goed door te nemen. Bij Muntz All Active ben je er altijd zeker van dat de beste professionele art directors, ontwerpers, fotografen en tekstschrijvers garant staan voor een krant met een formule en met een uitstraling die jouw doelgroep aanspreekt.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Alle aanbiedingen op een rijtje"
-