‘Niemand leest advertenties. Mensen lezen wat hen interesseert. Soms is dat een advertentie.’ Een  uitspraak van de Amerikaanse reclameman Howard Gossage. 

Een uitspraak die wij ter harte nemen. Jouw advertentie zullen we daarom ook met toewijding vormgeven. Van de lay-out tot de tekst en vorm en grootte. Maar altijd opvallend en onderscheidend. Advertenties die opvallen, daar is zorg aan besteed. Zorg door een professionele art director en copywriter. Zodat jouw advertentie jouw doelgroep onder ogen komt. Met als doel jouw doelgroep te overtuigen en tot actie te manen.

Als professioneel marketing- en communicatiebureau weten wij uiteraard ook wanneer en waar jouw advertentie verschijnt voor een zo hoog mogelijk bereik. 

De advertentie kan een onderdeel zijn van een uitgebreide campagne die meerdere dragers van jouw boodschap kent. Onze professionals kunnen  ook een advertentielijn en/of een advertentieconcept voor je opzetten. Zodat je consequent en herkenbaar bij jouw doelgroep onder ogen komt.

Advertenties maken is een vak apart en voor elke doelgroep anders. Op onze site vind je verschillende voorbeelden. Maar vraag gerust hoe onze mensen jou kunnen laten opvallen.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Durf valt op!"
- Rogier Gilkes Account Director