Denk je er ook aan om jouw verschillende webapplicaties, apps en andere programma’s aan elkaar te koppelen? Dat scheelt je niet alleen extra inspanning en inzet van medewerkers, je krijgt bovendien alle kritische bedrijfsdata en alle actuele gegevens over jouw klanten en leveranciers op een presenteerblaadje aangereikt. De systeemkoppelingen kunnen de All Active experts van Muntz voor je verzorgen wanneer zij voor jou een nieuwe website of applicatie opleveren.

Praktische systeemkoppelingen zijn de koppelingen tussen webshops, logistieke planning en ordersystemen en natuurlijk de offerte-, factuur- en boekhoudprogramma’s. Met de gegevens die vrijkomen, kun je jouw afdeling sales bewust en doelgericht sturen. Kortom, de onderlinge communicatie tussen je programma’s draagt bij aan een slagkrachtige organisatie. En slagkracht, dat doet jouw bedrijf groeien.

Wil je weten bij welke klanten wij welke projecten hebben gerealiseerd? Wij maken graag een afspraak met je om jouw datawensen te inventariseren en je vrijblijvend te adviseren. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Alle data met één druk op de knop"
- Chris van Luik Managing Director | Strategie