Een standaard website voldoet niet als je een complexe hoeveelheid meetdata voor leads hiervan wilt aflezen. Of als je koppelingen wil (leggen) tussen verschillende CRM- of ERP-pakketten. Het kan ook zijn dat er een systeem moet komen dat in staat is jouw leads te monitoren, op prioriteit in te schalen en op te volgen. Zodat je wint aan overzicht en meer rendement ontvangt. Zeker ideaal voor bedrijven werkzaam in de automotive, industriële techniek of financiële dienstverlening.

Of - altijd heel handig - wat te denken van een effectieve applicatie voor jouw salesforce om klanten over te halen juist voor jouw product te kiezen? Wel praktisch als deze app ook nog direct de orders kan verwerken én kan bijhouden welke medewerkers voorop lopen. Een gestructureerde workflow voor alle processen kan hier ook deel van uitmaken.

Duizelt het je enigszins? De mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos. Wij noemen dit digitaal maatwerk. Dat betekent dat we het hele traject vooraf uitgebreid met je doornemen. Hoe lopen de processen van begin- tot eindpunt? Want zijn cruciale in- en uitstapmomenten? Wat zijn veiligheidsvoorwaarden?

Zijn alle kaders geschetst, dan verwerken we deze in flowcharts en maken we de beslissing of het een webapplicatie, native app of een andere digitale module wordt. Die realiseren we vervolgens aan de hand van de hoogste webstandaarden. Ook zorgen we ervoor dat je de beste support ontvangt, zodat jouw vraag altijd direct wordt beantwoord. Zo heb je altijd resultaat van je marketing- en salesactiviteiten. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Webapplicaties op maat en met resultaat"
- Chris van Luik Managing Director | Strategie