Een sterk, zichtbaar merk én tegelijkertijd effectieve communicatie op maat voor jouw leden, dealers of franchisers? Met de online communicatiewinkels van Muntz All Active is het mogelijk. Met een paar muisklikken regelen zij - en jij - namelijk zelf de individuele reclame en communicatie. Zij bepalen wanneer en hoe zij met hun klanten en relaties communiceren. Maar altijd in jouw huisstijl.

Naast het kostenplaatje biedt een online communicatiewinkel onbeperkte mogelijkheden qua communicatiemiddelen: van advertentie en narrowcasting tot posters, prijskaartjes, banners en e-mailnieuwsbrief. En altijd in huisstijl en met professionele vormgeving, beelden en teksten waaruit jij, jouw leden, dealers en franchisers kunnen kiezen. Dat betekent een enorm kostenvoordeel. Eigenlijk is alles mogelijk.

Muntz All Active beschikt over een enorme hoeveelheid kennis van marketingcommunicatie en webtechnologie. Voorbeelden van organisaties die gebruikmaken van onze online communicatiewinkels zijn: Faunaland, Bloemenbureau Holland, Copaco, Toerkoop en Weru Nederland. Wij vertellen je graag hoe een en ander in z’n werk gaat. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Al uw communicatiemiddelen online bereikbaar"
- Rogier Gilkes Account Director