Soms is alleen een website niet genoeg. Een complexe hoeveelheid meetdata moet bijvoorbeeld eenvoudig worden gemaakt. Of er moeten koppelingen gelegd worden tussen verschillende CRM of ERP pakketten. Het kan ook dat er een systeem moet komen dat in staat is jouw leads te monitoren, op prioriteit kan inschalen en kan opvolgen. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven werkzaam in de automotive, industriële techniek of financiële dienstverlening.

Of je wilt een flitsende applicatie voor je salesforce om klanten over te halen juist voor jouw product te kiezen. Het is handig als deze ook nog direct de orders kan verwerken èn kan bijhouden welke medewerkers voorop lopen. Of misschien wil je wel eindelijk eens een gestructureerde workflow voor al je processen.

We noemen dit digitaal maatwerk, waarbij de mogelijkheden min of meer eindeloos zijn. Het hele traject wordt vooraf uitgebreid met je doornemen. Hoe lopen de processen van begin- tot eindpunt? Want zijn cruciale in- en uitstapmomenten? Wat zijn veiligheidsvoorwaarden? Zijn alle kaders geschetst, dan verwerken we deze in flowcharts en maken we de beslissing of het een webapplicatie, native app of een andere digitale module wordt. Die realiseren we vervolgens volgens de hoogste webstandaarden. Ook zorgen we ervoor dat je de beste support ontvangt, zodat je vraag altijd direct wordt beantwoord. Zo loopt het voor jou altijd op rolletjes. 

Direct contact opnemen

Online technologie, dus...

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Webapplicaties op maat"
- Chris van Luik Managing Director | Strategie