Al die sociale netwerken ingewikkeld en moeizaam te onderhouden? Muntz All Active levert je precies die specialisten die jou veel werk uit handen kunnen nemen. Wij kunnen voor jou niet alleen verleidelijke pagina’s op de social media inrichten, we kunnen ze ook onderhouden. Want als je niet regelmatig relevante en interessante content plaatst, komt niemand bij je op bezoek. En de sociale netwerken zijn bij uitstek plekken waar je jouw kennis kunt delen en aan jouw naamsbekendheid en imago kunt werken. 

Wil je jouw doelgroepen van dichtbij leren kennen en hen hier ter plekke bedienen, dan is je aanwezigheid op de social media een must. Je kunt je doelgroep hier selecteren op leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, gezinssituatie, opleiding en stad. Dat is goed nieuws voor jouw aanbiedingen, acties en campagnes.

Met social mediabeheer beheren wij jouw accounts en wij zorgen voor nieuwe content, van beelden tot teksten en op regelmatige basis. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met jou. Daarnaast koppelen we jouw verschillende sociale media en leiden alle content naar je website.

Voor het opzetten en beheren van jouw sociale netwerken bieden wij je verschillende mogelijkheden en pakketten, al naar gelang jouw eisen en wensen. Daarnaast behoort Social Media Advertising ook tot de mogelijkheden.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"U hebt er geen omkijken naar maar bent wel aanwezig"
-