Natuurlijk maken ook jouw klanten en prospects gebruik van de social media. Als je weet welke social media dat zijn en wanneer jouw klanten ingelogd zijn, is social media advertising bij uitstek geschikt voor jou. Je kunt zelfs selecteren op leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, gezinssituatie, opleiding en stad. Zo zoom je specifiek in op jouw klant en doet jouw specifieke voorstel.

Communiceer je via de sociale media een aansprekende en sympathieke campagne of een opvallende actie, dan is de kans groot dat je boodschap nog meer attentiewaarde krijgt door ‘liken’, fans en ambassadeurs. Dat betekent ook meer bezoekers op jouw website en de groei van een trouwe club klanten.

Muntz All Active kan voor je onderzoeken waar jouw doelgroepen actief zijn en hoe zij willen worden benaderd en aangesproken. Een uitgekiende campagne - in beeld en tekst - en met alle analyses is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen voor jou ook jouw pagina’s op de sociale netwerken overtuigend voor je inrichten. Jouw ‘vrienden en fans’ wachten op je.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Met een leuke campagne heb je al snel een groot bereik"
-