Wil je snel, eenvoudig en tegen weinig kosten meer bezoekers naar jouw website trekken, meer online verkopen hebben of geïnteresseerde klanten laten terugkomen naar jouw site? Dan biedt het slimme systeem Google Adwords geweldige mogelijkheden om op internet te adverteren. 

Het bijzondere van Google Adwords is dat je in de zoekmachine van Google precies gevonden wordt op de zoekwoorden die jij opgeeft en in de regio of zelfs de stad die jij opgeeft (bijvoorbeeld schoenenzaak Amersfoort). Zo zien uitsluitend mensen die interesse hebben in jouw producten of diensten je advertentie.

Zoekt iemand op de door jou opgegeven zoekwoorden, dan verschijnt je advertentie naast of boven de normale zoekresultaten. Je staat dus letterlijk bovenaan. In dit systeem betaal je uitsluitend als iemand op jouw advertentie klikt. De kosten - gekoppeld aan jouw vindplek in de zoekmachine - bepaal je grotendeels zelf.

Google Adwords leent zicht uiteraard zeer goed om te koppelen aan een campagne of een bepaalde actie. Jouw doelgroep zit immers altijd direct in jouw bereik! Als gecertificeerd Google Partner zijn wij je graag van dienst.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Alles draait om ROI"
-