Je wilt top of mind blijven bij jouw klanten en prospects en kennis met hen delen, waaronder ook jouw nieuwste diensten? Een gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrief is een zeer effectief middel. De nieuwsbrief linkt naar jouw website waar jouw producten en jouw aanbieding staat. Dat kan ook een voor de gelegenheid speciaal opgezette landingspagina zijn.

Aan de hand van de statistieken kun je zien waar jouw klanten wel en waar jouw klanten wellicht minder of niet zijn geïnteresseerd. En uiteraard ziet de vormgeving van je nieuwsbrief er aantrekkelijk en verzorgd uit en overtuigen de koppen en links te lezen en te klikken. Tenslotte gaat het uiteindelijk ook hier om conversie.

Uit onderzoek van consulting club McKinsey & Company blijkt dat e-mailmarketing als medium om content door te geven, zo’n 40 maal effectiever is dan de combinatie Twitter en Facebook. De content blijft immers in de mailbox zitten en zakt niet naar onder. Wil je een professionele e-mailnieuwsbrief die jouw lezers in beweging zet? De specialisten van Muntz All Active kunnen deze nieuwsbrief voor je samenstellen en versturen. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Wij stellen onweerstaanbare mailings op"
-