Met display advertising richt je je online met banners, buttons  en tekstlinks op een bepaalde doelgroep die jouw advertentie op een bepaald - gekozen - moment zal zien. Het groeiende gebruik van smartphone en tablet en de grote populariteit van bepaalde sites en sociale netwerken, bieden aantrekkelijke en zeer doelgerichte mogelijkheden voor display advertising. Jouw banner verschijnt op het juiste moment bij de juiste doelgroep.

Je kunt display advertising inzetten voor een speciale actie of aanbieding of als je een nieuw product wilt lanceren. Doel is uiteraard klanten naar je website te trekken voor conversie. Uiteraard meten we de effectiviteit van de banner gedurende de looptijd: van clicks op de banner tot handelingen op jouw website. Zo leer je gelijk van het gedrag van jouw klanten en kun je hier weer op inspelen. Bijzonder waardevol voor jouw salesmensen. 

Met display advertising kopen wij online advertentieruimte voor je in en stellen samen met jou vast waar en wanneer de banners, buttons of tekstlinks - die wij ook voor je kunnen vormgeven - verschijnen. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Volledige zichtbaarheid"
-