Er is niet één bepaalde online plek waar je jouw advertentie – al dan niet als banner of button – kunt plaatsen. Naast de voor de hand liggende online locaties, kun je ook meer verkeer naar jouw website generen door affiliatie marketing. Hierbij verschijnt jouw advertentie of tekstlink op websites waarvan de eigenaar hier toestemming voor heeft gegeven. 

Wordt er geklikt op jouw tekstlink of advertentie, dan leidt jouw link jouw bezoeker naar een pagina met een bepaald product of verbindt naar jouw website. De eigenaar van de website die de link heeft geplaatst, ontvangt hiervoor een commissie. Je kunt zo zelfs jouw volledige webshop promoten.

Een relatie tussen website en geplaatste advertentie is wel aan te raden. Dit verhoogt zowel de betrouwbaarheid als de vindbaarheid – en daarmee ook weer de betrouwbaarheid – in zoekmachines. De online experts van Muntz kennen verschillende affiliates-netwerken waarvan ook jouw product of dienst van kan profiteren. Uiteraard kunnen wij met uitgekiende SEO-content jouw product nog meer naar voren halen. Met affiliate marketing adverteer je tegen geringe kosten voor maximaal rendement.

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Met affiliate marketing bereik je een groot publiek"
-