Online marketing is vandaag de dag één van de meest belangrijke onderdelen van de marketingmix. We oriënteren ons online, vergelijken, laten ons inspireren of kopen direct producten. Geen wonder dat veel merken vandaag online als hèt kanaal kiezen om aanwezig te zijn. Online marketing is een breed begrip en bestaat uit alle vormen van promotie op internet. Of dit nu via social media is, via een Google AdWords campagne (uiteraard zijn wij gecertificeerd Google Partner) of via pre-roll videos op YouTube.

Online marketing heeft een belangrijk voordeel boven andere kanalen; het is tot op detailniveau meetbaar. Hierdoor kunnen we campagnes dusdanig optimaliseren zodat het maximale rendement behaald kan worden. Waar stappen consumenten uit in het conversieproces? Op welke banners wordt beter geklikt? Welke zoekwoorden converteren beter? Alles kunnen we met onze software analyseren. En met die inzichten optimaliseren wij constant. 

Vanuit onze All Active filosofie nemen wij online marketing altijd mee in onze werkzaamheden. Of het nu gaat om versterking van je nieuwe website of als belangrijk onderdeel van een crossmediale campagne. Online marketing is een cruciaal element. 

Direct contact opnemen

We hebben specialisten op ieder gebied van online marketing en denken het liefst crossmediaal, zodat online perfect aansluit op offline. De  mogelijkheden van online marketing zijn vrijwel onbeperkt. Daarom is het prettig als er een bureau is die je als gids door dit kanaal kan loodsen; van strategie tot conversie, met alle denkbare (online) middelen. Wij zijn dat bureau. 

Online marketing, dus...

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Van strategie tot conversie!"
- Lammert Heek Online Marketeer