‘Kijk nou eens!’ Verras jouw klant, prospect of de consument met een korte maar daadkrachtige actie die veel online en offline media in beweging zet. Eentje die ook een glimlach oproept. Een opvallende guerilla marketingactie kan een fraaie ondersteuning zijn van jouw crossmediale campagne die jouw naamsbekendheid - en jouw merk - en daarmee ook jouw boodschap zeker versterkt. En die prima past binnen alle kanalen. 

Het kenmerk van guerrila marketing is een opvallende reclameactie op een onverwachte locatie om met vaak beperkte (en betaalbare) middelen een zo groot mogelijk effect te bereiken. Vaak gaan deze acties ‘viral’ omdat toeschouwers ze delen via de sociale media. Als een lopend vuurtje gaat jouw merk over twitter en wordt geliked op Facebook. Mond-op-mond-reclame versterkt het effect. 

Het is uiteraard wel van belang de actie weldoordacht te kiezen want een flauwe grap zullen jouw klanten minder waarderen. De creatieve geesten van Muntz All Active steken altijd graag de koppen bij elkaar om een aansprekende actie voor je te bedenken. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Verras met een korte opvallende actie!"
-