Wandelaars, fietsers en automobilisten zien je zeker staan met een opvallende - en overtuigende – buitenreclame. Als ondersteunend onderdeel van jouw crossmediale campagne versterkt ook de buitenreclame in het straatbeeld jouw boodschap en bouwt mee aan de bekendheid van jouw bedrijfsnaam en -imago. 

De buitenreclame kent uiteenlopende vormen en toepassingen. Van afbeeldingen op het openbaar vervoer tot posters bij abri’s en op metrostations en driekhoeks- en sandwichborden aan lantaarnpalen tot posterborden aan lichtmasten. Sommige afbeelding zijn ook fysiek bijzonder geschikt om jouw klanten te triggeren met een directe call to action in de vorm van een QR-code of een Layer-toepassing.

De All Active-specialisten van Muntz onderzoeken graag met jou de strategische plekken waar jouw doelgroep jouw boodschap via buitenreclame ontmoet. Dan kan heel Nederland zijn, maar ook een bepaalde stad of regio. En uiteraard bedenken wij ook een opvallende, humoristische of uitdagende afbeelding voor jouw buitenreclameboodschap. Altijd passend bij jouw overkoepelende marketingstrategie en -concept. 

Wat nog meer?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Uw boodschap opvallend in het straatbeeld!"
- Rogier Gilkes Account Director