Een crossmediale campagne betekent eigenlijk niets anders dan een reclameboodschap via verschillende mediakanalen vertonen en ervoor zorgen dat die kanalen met elkaar in verbinding staan. Het wordt pas een effectieve crossmediale campagne als de mediakanalen passen bij de doelgroep en de contactmomenten met de doelgroep, bijvoorbeeld thuis, onderweg of in de winkel, op elkaar worden afgestemd. De verschillende mediakanalen moeten de totale merk- of productbeleving versterken. 
De mediakanalen die je kunt inzetten zijn uiteraard afhankelijk van het budget, maar het is de slimme mix die het succes bepaald. Door bijvoorbeeld TV-commercials, Direct Mails en Buitenreclame te combineren met Display Advertising en Google Adwords, kun je ervoor zorgen dat je boodschap zowel online als offline gezien wordt. Belangrijk is ook het punt van conversie te optimaliseren. Zet je buitenreclame in? Zorg dan dat consumenten via een mobiele website direct kunnen converteren. 

Door verschillende gradaties te maken in een campagne converteren consumenten tijdens verschillende momenten en tijdstippen. Soms direct, soms pas na enkele contactmomenten.

Direct contact opnemen

Je kunt je vast voorstellen dat het realiseren van een crossmediale campagne behoorlijk wat werk is. Daarom wil je graag dat deze strak wordt georganiseerd, tegen aansprekende tarieven en met maximaal resultaat. Wij hebben 40 specialisten die veel ervaring hebben met crossmediale campagnes. Van strategie en concept, tot media-inkoop en realisatie van alle communicatiemiddelen. We weten hoe het spel werkt!

Crossmediale campagnes, dus...

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Crossmediaal is synergie"
- Niek van Twillert Managing Director | Strategie