Wat is jouw stijl?

Deel deze case

Samen met de twee grootste interieurmerken in vloeren, Desso & Tarkett, ontwikkelde Muntz een crossdevice one-stop-shop website voor interieurinspiratie en vloeradvies op maat.

Inspirerende artikelen vind je in overvloed op het Blog dat dagelijks wordt bijgewerkt. De bekende bloggers en interieurstylisten ontdekken voor jou handige tips & trends voor in elk huis.

Er zijn vijf woonstijlen die als gigantische sfeerimpressie je scherm opvult. Wil jij weten welke woonstijl het beste bij je past? Laat je inspireren door de actuele woonstijlen en ontdek jouw voorkeur voor een bepaalde look. Wat zoek jij in een vloer?

Gebruik de handige tools en ontdek welke vloer bij jou past! Gebruik bijvoorbeeld de filters van de Keuze Tool om aan te geven wat je zoekt in een vloer. Je ziet dan direct de vloer die het best bij jouw keuzes past. Of ga zelf aan de slag met diverse soorten vloeren en designs in de ruimte van jouw keuze en woonstijl met de 3D Roomconfigurator.

Uiteraard is er ook ruimte voor persoonlijk advies. Vind uit 1000 winkels je dichtstbijzijnde interieurspecialist en maak direct een afspraak voor vloeradvies.

All Active projectteam

Herman Korstanje
Account Director
Eric Weijman
Art Director
Roy Verwig
Projectmanager Development
Mike Baan
Design / Motion Graphics
Arno Cohin
Senior Lead Developer
Patrick Hijstek
Developer