Voor de mooiste club van de Noordoost-Veluwe

Deel deze case
AddThis disabled due to cookie consent.

Je hebt een reclamebureau in Amersfoort, bent fan van voetbal in het algemeen en van jouw eigen cluppie in het bijzonder.

Dan duurt het niet lang voordat je wordt gevraagd te sponsoren en je al snel 'ja' zegt. Op en rondom de velden en in de kantines van o.a. sv Spakenburg, sv Valleivogels Scherpenzeel en vv WZC Wapenveld krijg je Muntz dan ook in de meest uiteenlopende uitingen op het netvlies. Ook online natuurlijk.

En ja, wat doe je als je als Kampenaar (maar geboren en bijna 40 jaar getogen Wapenvelder) gevraagd wordt mee te werken aan de eerste presentatiegids van jouw club WZC Wapenveld? Dan zeg je natuurlijk ja onder de voorwaarde dat het dan ook echt meteen één van de mooiste presentatiegidsen moet worden van de Noordoost-Veluwe. Juist als aftrap van het seizoen 2016/2017 met veel derby's waarvan je er twee sowieso wilt winnen (en één inmiddels is gewonnen... Een nadeel van een presentatiegids is dat deze vaak één keer wordt gelezen en daarna meestal onderin een krantenbak of lade verdwijnt. Zonde van alle tijd en energie én van het geld dat de adverteerders erin stoppen. Daarom heeft Muntz een concept uitgewerkt voor een presentatiegids die het hele jaar door onder de aandacht blijft én past bij de club van en voor Wapenvelders waar altijd wat te beleven is. Dus met iedereen in beeld die actief is als spelend lid, gepresenteerd vanaf de jeugd tot en met de senioren, aangevuld met een actiekalender met alle vrijwilligers en alle activiteiten. Met per maand ook nog eens kortingscoupons met aantrekkelijk voordeel voor iedereen die de coupon inlevert bij de lokale ondernemers en trouwe sponsors.

Het kostte menig uur, maar de vele complimenten vergoeden dat ruimschoots! Met dank aan onze stagiaire Samara van Vliet die de vormgeving voor haar rekening heeft genomen én natuurlijk ook aan alle andere vrijwiligers, de WZC'ers die vele uren in redactie en advertentieacquisitie hebben gestoken, Henri van der Beek van Vakfoto van der Beek uit Wapenveld voor de prachtige foto's en Drukkerij Ten Brink uit Meppel voor het bijzonder fraaie drukken en afwerken! En alle clubleden niet te vergeten die op één avond de gids huis aan huis in Wapenveld hebben bezorgd

Blader via deze link door de eerste presentatiegids van (écht) de mooiste club van de Noordoost-Veluwe':

 

All Active projectteam

Dick Nieuwenhuis
Managing Director | Strategie
Dick Nieuwenhuis
Managing Director | Strategie
Arjan Scholten
Allround DTP-er