Het Restyle Magazine van de Binnenhuisadviseurs

Deel deze case
AddThis disabled due to cookie consent.

De Binnenhuisadviseurs is een samenwerkingsverband van 60 leden met gezamenlijk 60 woonwinkels, te vinden door heel Nederland. De Binnenhuisadviseurs is al meer dan 20 jaar onze opdrachtgever. En daar zijn we bijzonder trots op!

Elk jaar ontwikkelen wij voor de Binnenhuisadviseurs het zogenaamde Restyle Magazine. Een magazine met meer dan 60 bladzijdes, vol met inspiratie en informatie. Muntz is bezig geweest met de ontwikkeling van een thema, een huisstijl en de redactie voor het magazine.

Het thema van dit jaar is: 'Ultiem ontspannen. Thuis.', want ultiem ontspannen is iets dat iedereen graag thuis doet! Rondom dit thema is vervolgens passende content ontwikkeld. Zo zijn er interviews geweest bij diverse hotels om te bekijken hoe daar een stijl is ontwikkeld die zou kunnen helpen bij het ultiem ontspannen.

Het magazine is op 1 september uitgekomen en verspreid door heel Nederland. Naast een heleboel tevreden klanten bleek het succes van het magazine ook uit het groot aantal online aanvragen voor een gratis magazine. Kortom: een gaaf project voor Muntz en een gaaf project voor de Binnenhuisadviseurs!

https://binnenhuisadviseurs.nl/interieur/restyle-magazine/

Projectteam