Nieuws 3D geprint!

Deel deze case
AddThis disabled due to cookie consent.

Sinds 2015 werken wij samen met Alcoa aan een uitdagend overgangstraject. Alcoa, het moederbedrijf van Kawneer en Alcoa Architectuursystemen wordt in de tweede helft van 2016 opgesplitst in twee beursgenoteerde, zelfstandige bedrijven. De één, een wereldwijd concurrerend, aluminium productiebedrijf, genaamd ‘Alcoa’. De andere, een multimateriaal, technologie en innovatie gedreven bedrijf, waarvan Kawneer deel gaat uitmaken, krijgt de naam ‘Arconic’. Met de introductie van Kawneer in de Nederlandse markt ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden voor klanten van Kawneer.

Afgelopen jaar bedachten wij de prikkelende propositie, nieuwe visuele stijl en activatiecampagne ‘Hello New View’ om de rebranding naar Kawneer op 4 november 2016 succesvol te laten verlopen.
In de laatste aankondiging naar klanten, voorafgaand aan dit belangrijke moment, hebben wij voor een persoonlijke benadering gekozen. Hoogstpersoonlijk is er bij elke klant een impactvolle aankondiging overhandigd in de vorm van een 3D-geprint ‘Hello New View’ beeldmerk. Dit beeldmerk heeft een jaar lang de overgang van Alcoa naar Kawneer ondersteund en krijgt nu een vaste plaats op de bureaus van architecten en raamfabrikanten.

Als vervolg op de aankondiging wordt er bij alle Alcoa|Kawneer klanten in Nederland en België op 4 november 2016 een bezoek gebracht met een promoteam om iedereen te trakteren en activeren. Wordt vervolgd…

All Active projectteam

Matthieu Steenwijk
Art Director
Niek van Twillert
Managing Director | Strategie
Matthieu Steenwijk
Art Director
Mike Baan
Design / Motion Graphics