Per 25 mei 2018 a.s. is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Lees hier meer over op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

In opdracht van u verwerken wij persoonsgegevens en/of data. Bijvoorbeeld de gegevens die bezoekers van uw website invoeren op de formulieren van uw website, of aanmeldingen voor uw digitale nieuwsbrief via uw website of nieuwsbriefapplicatie. Ook ontvangen en verwerken wij voor u mogelijk persoonsgegevens voor het verzenden van Direct mailing als onderdeel van een marketingcampagne.

Om aan de AVG te voldoen moet u kunnen aantonen dat u de juiste technische en organisatorische maatregelen heeft genomen om de persoonsgegevens te beschermen. In dit kader bent u "de verantwoordelijke" en zijn wij de "verwerker". Als u een andere partij inschakelt om persoonsgegevens voor u te verwerken, bent u wettelijk verplicht om met deze verwerker een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

Verwerkersovereenkomst

Download hier de verwerkersovereenkomst

Als verwerker van uw persoonsgegevens zijn wij wettelijk verplicht om uw instructies voor de verwerking in een verwekersovereenkomst vast te leggen. Vanwege het belang en het juridische kader is het noodzakelijk dat u de overeenkomst nauwkeurig invult en ondertekent. U ontvang van ons een exemplaar getekend retour voor uw administratie.

U kunt de verwerkersovereenkomst getekend per post sturen naar:

Muntz Amersfoort bv
T.a.v. Verwerkersovereenkomst
Postbus 1182
3800 BD Amersfoort
Of getekend per email sturen naar: administratie(at)muntz.nl

Heeft u vragen over de verwerkersovereenkomst of de AVG in relatie tot uw gegevensverwerking neem dan contact met ons op.

 

Meer weten over AVG-GDRP?

Strategie & concept
Crossmediale campagnes
Print media
Websites en webshops
Online Marketing
Online technologie
"Samen je merk geliefd maken".
- Dick Nieuwenhuis Managing Director | Strategie