het begin van jouw verhaal

Een mooie boodschap alleen is niet meer voldoende om mensen in beweging te krijgen. Om mensen aan je merk te binden moet je relevant zijn. Met een uniek verhaal. Met woorden en beelden die raken. Want alleen dan vindt men je interessant. En alleen dan wordt er naar je geluisterd. Maar wat is jouw verhaal zonder publiek? Nieuwe technologie is nodig om je publiek te bereiken. Interactie te maken. En fans te creëren. Met 67 Muntz’ers verbinden wij op basis van 3 disciplines creativiteit met technologie en werken wij aan unieke verhalen. Wat heb jij te vertellen? Wij luisteren! 033-450 20 20

hoe maakt muntz jouw merk relevant?

 • Strategy & Branding

  Hier wordt het fundament voor jouw merk gecreëerd. Samen met onze strategen en concepters ga je op zoek naar de essentie van jouw merk.

  Lees hier meer

 • Campaign & Design

  Onze art directors, designers en brand consultants weten jouw verhaal prikkelend te verpakken en in te zetten.

  Lees hier meer

 • Digital & Data

  Developers, technical consultants en digital consultants zorgen voor de best mogelijke digitale connectie met jouw publiek.

  Lees hier meer

unieke verhalen

muntz, het reclamebureau uit amersfoort dat creativiteit en online technologie verbindt

Muntz is al sinds 1992 hét reclamebureau in Amersfoort. Nuchter en voortdurend nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden is Muntz inmiddels één van de grotere, onafhankelijke reclamebureaus in Nederland. Een reclamebureau dat merken relevant maakt met frisse creativiteit en de kansen die technologie biedt. Met passie, lef en een gezonde dosis lol werken 67 vakidioten aan unieke verhalen. Wij zijn gevestigd aan de a1 in Amersfoort, centraal en gemakkelijk te bereiken. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw verhaal, maar begrijpen ook goed dat je ons eerst wil leren kennen.